Mobil reparationer

apple-gadget-iphone-48603

Reparationer av smartphones och surfplattor

Vi på HögData har länge arbetat med service och reparationer av telefoner.

I vår verkstad och butik i på Ramgatan 11 i Karlstad har vi i många år arbetat med reparationer av smartphones och surfplattor. Vi är helt märkesoberoende så vi kan laga allt från Nokia,Apple,Samsung till Huawei.

Alltid 6 Månaders garanti

När du lämnar din telefon eller surfplatta till oss ska du som kund känna dig trygg och säker därför lämnar vi alltid 6 månaders garanti!

Inte nog med det! När du anlitat oss för byte av skärm kan du nu kan också köpa vår skärmskydds försäkring från 395:- för 1 år beroende på modell ingen självrisk om olyckan är framme igen.

aperture-camera-device-924675
adult-backlit-beach-1000445

Originaldelar

Alla delar vi använder vid reparationer av Samsung,Huawei,LG,OnePlus är original och kommer direkt från tillverkaren själv!

Tyvärr finns inga originaldelar till iPhone och Ipad där använder vi oss av delar som vi testat och anser hålla likvärdig kvalité med originaldelarna

Felsökning

När du lämnar in din telefon eller surfplatta kommer vi genomföra en grundlig felsökning av din enhet för att kunna ge dig rätt pris och framförallt ge dig en enhet som fungerar som den är tänkt.

Återvinning

Sist men inte minst när vi reparerat din telefon så ser vi till att alla trasiga delar blir återvunna om möjligheten finns annars ser vi till att det blir omhändertaget på rätt sätt för att påverka miljön så lite det går!
ingen kan göra allt men alla kan göra något

bright-bulb-close-up-1108572
Kontakta oss

Funderar du på något? Skicka oss ett mail så kontaktar vi dig så fort vi har möjlighet