Lagning av mobiltelefon eller surfplatta

Vi lagar din mobiltelefon snabbt till ett bra pris. Kom in till vår butik på Våxnäs industriområde i Karlstad så hjälper vi dig. Vi lagar normalt sett din mobiltelefonen under samma dag, och det finns även möjlighet att få telefonen lagad medan du väntar. En reparation tar ca 20 – 60 min. Vi tar emot iPhone, iPad, Samsung, Huawei, OnePlus. Har du en telefon av en annan modell så kan du kontakta oss!

4
Priser för iPhone
7
Priser för Samsung
5
Priser för Huawei
6
Priser för iPad
2
Priser för Sony
untitled-1-copy
Priser för Oneplus
Mobiltelefon status

Reparationer av smartphones och surfplattor

Vi på HögData har många års erfarenhet av reparationer av smartphones och surfplattor. Vi har vår verkstad och butik i på Ramgatan 11 i Karlstad. Vi är helt märkesoberoende vilket innebär att vi kan laga allt från iPhone, iPad, Nokia, Sony, OnePlus, Samsung till Huawei.

Normalt så tar en reparation ca 20 till 60 minuter, för mer avancerade ärenden så som microlödningar tar det lite längre tid räkna då med ca 4 till 8 timmar.

Vi använder originaldelar

Alla delar som vi använder vid reparationer av Samsung, Huawei, LG och OnePlus är originaldelar och kommer direkt från tillverkaren själv!

Vid lagning av iPhone och iPad finns tyvärr inga originaldelar att få tag på. Där använder vi oss istället av delar som vi har testat noggrant och som vi anser håller likvärdig kvalité med originaldelarna.

Mobiltelefon reservdelar
Glada personer

Vi lämnar alltid 6 månaders garanti

När du lämnar din telefon eller surfplatta till oss ska du som kund känna dig trygg och säker därför lämnar vi alltid 6 månaders garanti!

Inte nog med det! När du anlitat oss för byte av skärm kan du nu kan också köpa till vår skärmskyddsförsäkring från 395:- för 1 år utan självrisk (Pris kan variera beroende på modell). Ett bra val om olyckan skulle vara framme igen.

Vi felsöker din mobiltelefon grundligt

När du lämnar in din mobiltelefon eller surfplatta kommer vi genomföra en grundlig felsökning av din enhet. Detta för att vi ska kunna ge dig rätt pris på reparationen men framförallt för att vi ska kunna lämna tillbaka en enhet som fungerar som den ska.

Mobiltelefon kabel
Miljovänliga

Vi värnar om miljön

Vi på HögData i Karlstad värnar naturligtvis om miljön. När vi har lagat din mobiltelefon ser vi givetvis till att alla trasiga delar sorteras på rätt sätt. Om delarna inte kan återvinnas så ser vi till att det blir omhändertaget på rätt sätt för att påverka miljön så lite som möjligt. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

Kontakta oss

Funderar du på något? Skicka oss ett mail så kontaktar vi dig så fort vi har möjlighet

Call Now Button